MAX: Nasıl kadınlardan hoşlanırsın?
Tom:Birincisi, bi kadında belirli birşey aramam...Sarışın,esmer,kızıl...Umrumda değil.İkincisi,kabul etmek gerek.eğer mutlaka bi tip seçmem gerekiyosa bu mutlaka salak bi tip olucaktır.ama cidden eğer böyle bişey olucaksa o kişi bana denk biri olmalı.şuan uzun süreli ilişkilerde gerçekten berbatım ama tek gecelik ilişkiler başka...Bu karakteristik bişey diil bence.Herkim bunu her an söylüyosa o kişi gerçekten bi yalancıdır.
MAX:Hangi ünlü kadınla bi gece geçirmek isterdin?Tom:Ünlü bi kadınla biyerlere gitmek çok sıkıcı olsa gerek.Yok,hayır.Tekrar düşündüm de bu gerçekten çok cool.Pekala...Aklıma birsürü isim geliyo.Olsen ikizleri, Angelina Jolie, Jessica Alba veya genelevden 3 tane kız.
MAX:Bi kadını nasıl baştan çıkarırsın?Tom:Bi kadını baştan çıkarmam gerekmediini,bunun kendiliğinden olan bişey olduunu söylersem bu kesinlikle yalandır =) Bence bu olay geldiği gibi gider...Benim için bu kolay bi iş...ama gruptaki diğer 3 kişi için dil çünkü söylicek bişeyler bulmakta zorlanıyolar.
MAX:Bi kadının ne yapmasından hoşlanırsın? Tom:Ben tam bi avcı-koleksiyoncuyum.Bi kadını mutlaka baştan çıkarmak zorundayım ve bi kadnda en çok hoşuma giden şey benimle ilgilenmiyomuş gibi görünmesidir.
MAX:Peki bi kadın seni nasıl baştan çıkarır?Tom:Kötü konuşmalar! Kadınlar yatakta daha az konuşmalı.Çığlık atmaları problem olmaz.
Höst Tom!! iyice azdı çocuk xDMAX:Fanlarının çoğu seninle yatmak istiyo.Peki bunu hangileri başarabilir hangileri başaramaz?Tom:Aslında hiçbirini ayırt etmem.ama ne yazıkki yeterince zamanım yok malesef 1 gün 24 saat...
Ayyy yazık sana x( Zamanın olsa herkesi baştan çıkarcan xDMAX:Hiç aşık oldun mu?Tom:Hayır olmadım.Dürüst olalım.Aşka inanmıyorum.tabii tek gecelik aşklar hariç...
Tek gecelik aşk mı var MAX:En uzun süreli ilişkin nasıldı?Tom:Sanırım 2 yıl falan sürdü.Ama şimdikiler 2 günü geçmiyo.
MAX:Bi kadın için hiç çılgınca bişey yaptın mı?Tom:Hiç aşık olmadığım için sanırım böyle bişey yapmadım...
MAX:Hiç olağanüstü bi yerde sex yaptın mı?Tom:Hmm... Evet. Bi tarlada
(Tarladaki böcükler ısırsın seni ) (gülüşmeler) Sonuçta,biyeri yanlışlıkla ısırılan tek kişi ben diilim! Gerçekten rezil bişeydi!Böceklerden nefret ederim! Evdeki seksi diğer yerlerdeki sekse tercih ederim
Not:Alıntıdır.
Kaynak:Kaynak: http://www.tokiohotelus-forum.com/viewtopic.php?t=4128