| Las Divinas(Mükemmeller) | |
|
+3brenda_gaston ßLackßerrY *~Brendy~* 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*~Brendy~* Admin
Mesaj Sayısı : 1724 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 29 Nerden : Ordu<3
| Konu: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Nis. 08, 2009 2:21 pm | |
| Önce Oyuncuları tanıyalım Laura Goston'a aşık ama ona açılamıyo Brenda Andres'e Deli gibi aşık ama Andres ona karşı bi ilgi duymuyo Gaston Lauray'a aşıktır fakat ona açılamıyordur Juan Brenda&Laura'nın babası Griselda Brenda&Laura'nın annesi Thelma Santiago'nun sevgilisi Eva Brain'in sevgilisi Rodrigo Sevgilisi Yoktur Nicolás Camilia'ya aşıktır ona açılamaz Camila Nicolas'a Aşıktır Brian Eva'nın sevgilisi Nicole Rodrigo'ya Aşıktır Santiago Thelma'nın sevgilisidir ve ondan ayrılmayı hayal bile edemez Andres Nicole aşıktır ama daha sonra Brenda'ya aşık olur Pia Aşka inanmaz ama biri bu fikrini değiştirecektir Marcus Senaryoya daha sonra katılacak ve Pia ya aşık olacak
En son *~Brendy~* tarafından Salı Nis. 13, 2010 7:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Nis. 08, 2009 2:50 pm | |
| Laura:Brenda çabuk ol okula geç kalacağız bu gün gruplar belirlenecek. Brenda:Geldim.Grubumuz'un adı ne olacak. Laura:Bilmiyorum. Brenda:Ben Buldum Laura:Ne olacak. Brenda:tabiki şarkımızda olan bi isim Mükemmeller Juan:Kızlar geç kalacaksınız sizi bu gün okula ben bırakacağım. Brenda-Laura:Neden annem nerde. Juan:Anneniz bu gün hastahaneye gitti. Brenda-Laura:Anneme ne oldu. Juan:Bu gün iş için başvuruda bulunmaya gitti.Annenizin doktor olduğunu unuttunuz heralde. Brenda:Hayır. Juan Brenda&Laura'yı okula bırakır ve gider. Thelma:Laura,Brenda Brenda:Thelma buraya doğru geliyo Thelma:Merhaba kızlar Laura:Merhaba Thelma hangi gruba geçmeyi planlıyorsun. Thelma:Tabiki de size. Brenda:Teşekkür ederiz Thelma Thelma:Önemli değil bu arada grubunuzun adı ne olacak Brenda-Laura:Mükemmel(Las Divinas)olcak
Bu arada Gostan ve Santiago konuşarak okula doğru geliyordur.
Goston:Off. Santiago:Ne oldu. Goston:Hala ona açılamadım Santiago:Kime Goston:Nineme kime olacak Laura'ya Santiago:Pardon seni dinlemiyordum şu anda kardeşin Thelma'yı düşünüyorum. Goston:Oooooo. Santiago:bunu yapma buna çok sinir olduğumu biliyorsun. Gostan:Özür Dilerim.Her neyse hangi gruba katılacaksın. Santiago:Tabiki kardaşin hangi gruba geçerse o gruba sen. Goston:Tabiki de Laura'nın grubuna.aa bak Nicolas geliyo hey Nicolas. Nicolas:Ha.aa çocuklar merhaba.
Tam o sırada okula gelmişlerdir.
Rodrigo:Abi nerde kaldınız ya Goston-Santiago-Nicolas:Geldik işte ne oldu. Rodrigo:Gruplar şeçilmek üzere 2 grup var birinin adı Mükemmel yani Lauraların grubu diğerinin adı Popülerler oda Emma'nın grubu. Goston:Ben Mükemmellere katılacağım siz Santiago:1 dk hemen geleceğim
Santiago Thelma'ya hangi gruba katılacağını sormaya gider.
Santiago:Aşkım hangi gruba geçeceksin Thelma:Mükemmel neden sordun aşkım Santiago:Senin girdiğin gruba geçmeyi düşünüyorumda o yüzden sordum. Thelma:Aşkım(Boynuna sarılır)
Santiago:Bende Mükemmellere katılacağım Goston:Buna sevindim sen Nicolas Nicolas:Ben Camila'nın girdiği gruba gireceğim yani daha belli değil. Rodrigo:Peki bende Mükemmellere gireceğim
...:Rodrigo
sizce ona çağıran kim olabilir.
En son brenda(M) tarafından Salı Nis. 28, 2009 2:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
ßLackßerrY Admin
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt tarihi : 05/04/09 Yaş : 29 Nerden : Giresun
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Nis. 08, 2009 2:59 pm | |
| brenda olabilirmi =) çok güzel dewam et | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Nis. 08, 2009 3:01 pm | |
| Brenda değil ama yarın devam ederim
En son brenda(M) tarafından Salı Nis. 28, 2009 2:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Perş. Nis. 09, 2009 1:34 pm | |
| Devamı... Rodrigo'ya çağıran Nicole'dür. Nicole:Selam Rodrigo Rodrigo:(elini kaldırır)Selam Nicole:Şey hangi gruba geçeceksin Santiago-Goston-Nicolas:Ooooo Rodrigo:Ne ooo luyorsunuz Nicole:Eee hangi grup Rodrigo:Mükemmellere geçeceğim.Sen hangi gruba geçeceksin Nicole:Bende Mükemmellere geçeceğim. Santiago-Goston-ve Nicolas gülmeye başlar tan o sırada Brain gelir. Brain:(çok mutsuzdur)Selam arkadaşlar. Goston:Selam Brain neden mutsuzsun bize anlatabilirsin. Santiago-Nicolas-Rodrigo:Evet Brain bize anlatabilirsin biz senin en yakın dostlarınız. Brain:Pekâla Eva okulda yok Goston:Bu muydu? Brain:Evet buydu.Nicole sen bilirdirsin Eva'nın nerede olduğunu. Brain:Peki ben onu şimdi ararım.(Brain Eva'yı ara)Çalıyor. O sırada Eva'ların evinde.. Sol:Kızım telefonun çalıyo. Eva:Tamam anne saat kaç? Sol:Saat 08:30 Eva:Ne okula geç kaldım.(Eva Telefonu Açar)Alo Brain:Ha.Alo Eva neredesin Eva:Evdeyim geç kaldım Brain:Tamam.Ne zaman geliyorsun? Eva:Birazdan çıkarım Brain:Peki ha bu arada hangi gruba geçeceksin mükemmeller mi popülerler mi? Eva:Mükemmellerde kimler var? Brain:Brenda,Laura,Thelma,Nicole,Santiago,Goston ve Rodrigo. Eva:Nicole oradaysa oraya geçerim Brain:Peki o zaman bende mükemmellerdeyim. Eva:Pekâla okula geldiğimde konuşuruz. Brain:Tamam(Telefonu kapatır) O sırada Andres gelir. Brain:Selam Andres Andres:Selam Brain Brain:Hangi gruba geçeceksin Andres Andres:Bilmiyorum Brenda-Laura ve Thelma gelir. Brenda:Selam Andres Andres:Selam Brenda Laura:Selam Goston(gülümser) Goston:Selam Laura(oda gülümser) Santiago:Nbr canım Thelma:İyiyim canım sen Santiago:Bende iyiyim Laura:Goston hangi gruptasın Goston:Mükemmellerdeyim. Laura:Buna sevindim. Goston:Bende Brenda:Sen hangi gruptasın Andres. Andres:Bilmiyorum Brenda
Goston cesaretini toplar ve Laura'ya döner. Goston:Laura senle tek konuşabilir miyiz? Laura:(utanır)Peki Goston ve Laura herkesten uzak bir yere giderler.
| |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
Mesaj Sayısı : 97 Kayıt tarihi : 18/07/09 Yaş : 26 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) C.tesi Tem. 18, 2009 4:08 pm | |
| Devamını getir süperrrr[b][code] | |
|
| |
**BrendA** Moderatör
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Ptsi Tem. 20, 2009 6:22 pm | |
| süpersin tatlım ya devam lütfen | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Tem. 22, 2009 10:45 am | |
| Goston:Seninle çok çok önemli birşey konuşmam gerek Laura:Şimdi çok meraklandım hadi söyle Goston:Peki tamam Laura:Hadii. Goston:(nefes alır)Ben senden çok hoşlanıyorum. Laura:(Sevinir)Nee Goston:Sen Galiba beni sevmiyorsun Laura:Yanlış anladın bende seniçok seviyorum Goston:(havalarda uçuyordur)Peki benimle çıkar mısın? Laura:(Çok sevinir)Evet,Evet,Evet seninle çıkarım.
Goston Laura'yı öper ve çocukların yanına giderler.
Herkes:Eeeee Laura-Goston:Sıkı durun. Herkes:Evet. Laura-Goston:Biz çıkıyoruz. Herkes:Öylemi buna çok sevindik.
Tam o sırada Andres Nicole'e açılacaktır.Fakat Nicole Rodrigo'ya açılır.
Nicole:Rodrigo seni seviyorum.Benimle çıkar mısın? Rodrigo:Ha.Bunu benim bildiğim kadarıyla erkekler teklif eder. Nicole:Evet ama... Rodrigo:Bu sözünü düzeltelim. Nicole:Nasıl? Rodrigo:Şöyle.Nicole. Nicole:Efendim. Rodrigo:Benimle çıkar mısın? Nicole:Evet
Herkes alkışlamaya başlar.
Goston-Laura:Tebrikler Nicole-Rodrigo:Teşekkürler. Thelma:Sanırım sevgilisi olmayan sadece Brenda ve Andres kaldı. Laura:Evet.Sende açılsan diyorum Brenda. Brenda:Daha değil(okul zili çalar)hadi derse girelim. Herkes:Hadi gidelim.
Derste...
Barcaroli:Evet çocuklar bu ders gruplar belirlenecek. | |
|
| |
**BrendA** Moderatör
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Tem. 22, 2009 12:47 pm | |
| | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Tem. 22, 2009 1:45 pm | |
| evet devamını kesin getirmelisin[b] | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Paz Eyl. 06, 2009 5:03 pm | |
| ne zaman devamını getireceksin | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Paz Eyl. 06, 2009 8:10 pm | |
| Herkes:Biliyoruz Profesör Emilia-Barcaroli:O başlayalım.Grupların adı ne. Laura:Mükemmeller yani ben ve kardeşimin kurduğu grup.Diğeri ise Popülerler bu da Emma'nın kurduğu grup. Barcaroli:Peki çocuklar herkesin adını söyleyeceğim o hangi gruba geçeceğini söylesin.Eva sen hangi gruba geçeceksin? Eva:Mükemmellere geçeceğim profesör. Emilia:Brain sen? Brain:Bende Mükemmellerdeyim profesör. Barcaroli:Goston Goston:Mükemmeller profesör sevgilimin yanı tabii ki de. Laura utanır Emma:(içinden)Laura'ya sinir oluyorum Goston'uda kaptı. Emilia:Belen sen hangi gruptasın Belen:Popüler Barcaroli:Thelma Thelma:Abimin yanındayım yani mükemmellerdeyim. Emilia:Santiago Santiago:Bende mükemmellerdeyim Emilia:Camilia Camilia:Popülerler Barcaroli:Nicolas Nicolas:Popülerler. Emilia:Gonzalo Gonzalo:popülerler Barcaroli:Pia sen Pia:Mükemmeller Emilia:Cassie ve Brooke Cassie-Brooke:Popülerler
Brenda Laura ile konuşuyordur.
Brenda:Sıra Andres'te. Laura:Evet. Brenda:İnşallah mükemmelleri seçer. Laura:Bilemem.
Barcaroli:Sen hangi gruba geçeceksin Andres? Andres:Ben mükemmellerdeyim.(Brenda çok sevinir) Nicole-Rodrigo:Biz mükemmellerdeyiz profesör. Emilia:Pekâla herkes gruplarını seçti 11 kişi mükemmeller 7 kişi popülerler'i seçti.Evet bi çalışmanız var mı? Laura-Brenda:Bizim var Barcaroli:Peki Emma sizin bi çalışmanız var mı? Emma:Hayır profesör. Emilia:Pekâla 48 saat sonra her iki grup çalışmasını sunacak.Herkes 48 saat sonra hazırlıklı olsun. Herkes:Pekâla profesör. Layra-Brenda:Biz şimdi yapsak olur mu? Barcaroli:Pekala ama herkes dansınızı biliyor mu? Laura:Hayır ama ikimiz dans etsek olmazmı? Emilia:Peki çıkın sahneye. Laura:Hazır mısın Brenda? Brenda:Evet sen. Laura:Bende hazırım Laura-Brenda:Hadi başlayalım.
Laura ve Brenda sahneye çıkar ve şarkıyı söylemeye başlarlar.Şarkının adı Las Divinas'tır. Şarkı bittiğinde herkes onları alkışlıyordur(popülerler hariç).Andres Brenda'nın dans ederken çok güzel olduğunu fark etmiştir.(Galiba yeni bir aşk doğuyor.)Andres Brenda'nın yanına gider... Andres:Merhaba Brenda:(gülümser)Merhaba Andres:Dan sederken çok güzel görünüyordun Brenda. Brenda:Teşekkür ederim
Laura:Goston nasıldık cnm? Goston:Süperdiniz aşkım. Laura:Teşekkürler. Goston:Laura Laura:Efendim cnm Goston:Kafeye gidip birşeler içelim mi? Laura:Olur Laura Brenda'ya seslenir.
Laura:Brenda ben Goston'la beraber kafeye gidiyorum. Brenda:Peki Laura:İstersen gelebilirsin Brenda:(yok)siz baş başa eğlenin Laura:Tamam sen eve tek mi gideceksin? Andres orda sözlerine karışır. Andres:Hayır benle beraber gider.Eğer istersen Brenda Brenda:(gülümser)Peki Laura Brenda'nın kulağına "İyi şanslar"der.
Brenda ve Andres eve giderken Andres Brenda'yla konuşmak ister.
Andres:Brenda seninle konuşmak istiyorum. Brenda:Olur.. Andres:Şey ben bu konulara nasıl girileceğini pek bilmiyorum Brenda:Hı ne konusu ben hiçbirşey anlamadım. Andres:Hani şeyyy
Andres'in dili tutulmuştur.
Brenda:Neyyyy Andres:Benimle çıkar mısın. Brenda:(Bağırır)Eveeet Andres:Tamam fazla geç kalmayalım.Aşkım. Brenda:Tamam.Aşkım
Evde....
Griselda:Nerede kaldınız Brenda,Laura nerede? Brenda:Şey anne Laura Goston'la beraber kafeye gitti. Griselda:Peki ne zan geleceğini söyledi mi? Brenda:Hayır.
O sırada kafede
Laura:İçeçeklerimizi içip gidelim çok geç kaldım. Goston:Tamam o zaman bitir çıkalım. Laura:Peki..
Laura eve gelir... Griselda:Neredeydin Laura seni merak ettik. Laura:Geç kaldığım için özür dilerim anne. Griselda:Tamam ama bir daha olmasın. Laura:Peki anneciğim. Laura-Brenda:Hastahane işi ne oldu anne. Griselda:Yarın başlıyorum. Brenda-Laura:Tebrikler annecim.Bu arada babam nerede. Kapı açılır içeri Juan girer. Juan:merhaba kızlar. Brenda:Baba annem işi almış. Juan:Öylemi buna çok sevimdim.Tebrikler hayatım. Griselda:Teşekkürler cnm. Brenda ve Laura odalarına gider.Laura çok meraklıdır.Hemen Brenda'ya sorar.
Laura:Eee Andres'le ne oldu? Brenda:Çıkıyoruz( :Happy0064: ) Laura:Yoksa ona açıldın mı?
Brenda:Hayır.O bana açıldı. Laura:Sonunda dileğin gerçekleşti. Brenda:Evett. Laura:Haa yarın grubu toplamalıyız. Brenda:Neden. Laura:Danslara çalışmamız gerek. Brenda:Bana uyar.Hem Andres'i daha çok görmüş olurum. Laura:Bende Goston'u. Laura:Brenda senin Andres'le ilgili bi hayalin var mı?
| |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Ptsi Eyl. 07, 2009 9:55 am | |
| çok güzel devamını kesin getir | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Ptsi Eyl. 07, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Salı Eyl. 08, 2009 9:10 am | |
| | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Çarş. Eyl. 09, 2009 10:59 am | |
| devamını ne olur getir lütfennnnnnnnnnnnn | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Perş. Eyl. 17, 2009 11:46 am | |
| Andres-Goston:(rahatlar)Bizde gerçekten dediniz zannettik. Brenda-Laura:Olur mu hiç öyle şey biz sizi çok seviyoruz. Goston-Andres:Bizde sizi çok seviyoruz. Thelma:Herneyse hadi dans edelim. Santiago:Evet dans edelim. Pia:Hem sonraki yarışmada yapacağımız şarkıyı düşünelim. Laura:Ben bi şarkı buldum aslında. Brenda:Bende dansını hazırlarım. Thelma:Şarkının adı ne? Laura:Bir tanesi Quiero,Quiero bir tanesi Tango Lloron bir diğeri is Un Rincon Del Corazon. Brenda:Bunları hangi arada yazdın kardeşim.? Laura:Pek olmadı 2 gün önce yazdım. Goston:(Laura'yı yanağından öper)Benim hazırlıklı sevgilim. Brenda:Goston sana katılıyorum.Hazırlıklı bir kardeşim olduğu için çok mutluyum. Thelma:Dansları konserden sonra çalışırız. Nicole:Evet.Şimdi konser yüzünden çok heyecanlıyız.Aklımızı konserden ayıramayız. Brenda:Haklısınız hem bende bi kaç dans figürü çalışırım. Andres:Tamam saat geç oldu biz gidelim. Rodrigo:Haklısın. Brenda:Peki o zaman herkese iyi geceler herkese. Çocuklar:İyi geceler.
Herkes dağılır.Brenda ve Laura evi toplamaya başlarlar.Evi toplarlarken bi aradanda şarkı söylüyordurlar..
Brenda:Amigos Del Corazon'un dansını nasıl yapacağımızı buldum. Laura:Nasıl yapacağız. Brenda:Bak
Brenda Laura'ya dans figürünü gösterir.
Laura:Bu çok güzel tamam bunu yapıyoruz. Brenda:Peki sen bir diğer şarkıyı söyler misin. Laura:Peki
Laura şarkıyı söylemeye başlar.Brenda'nın aklına birşey gelir.
Brenda:Buldum. Laura:Ne buldun? Brenda:Dans Figürünü. Laura:Göster bende bi bakayım. Brenda:Peki
Brenda diğer şarkının dans figürünü gösterir
Laura:Süpersin buna bayıldım. Brenda:Teşekkür ederim. Laura:Bu kadar temizlik yeter benim uykum geldi.
O sırada Laura ve Brenda'ya msj gelir.Msjı Goston ve Andres göstermiştir.Msjda "İyi geceler aşkım" yazıyordur. Laura:Brenda hadi yatalım. Brenda:Tamam iyi geceler. Laura:İyi geceler. Herkes yataklarına çekilmiştir.O anda bir tıkırtı duyulur.Herkes uyanır. Brenda:Ne oluyor aşağıda Laura:Bilmiyorum gel. Brenda:Nereye. Laura:Annemlerin yanına Brenda:Tamam
Brenda ve Laura anne ve babasının yanına gider. Laura:Ne oluyor anne aşağıda Griselda:Bilmiyorum kızım. Juan:Ben aşağıya iniyorum siz burada bekleyin. Brenda:Hayır baba bizde seninle geleceğiz. Griselda-Laura:Evet. Juan:Pekâla.
Brenda,Laura,Griselda ve Juan aşağı inerler.Laura ışığı açar.İçeri giren Hırsızdır ve Brenda ile burun burunadır.Brenda korsusundan bayılır ve gözünü hastahanede açar.
| |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Perş. Eyl. 17, 2009 12:08 pm | |
| | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Cuma Eyl. 25, 2009 3:08 pm | |
| ne zaman devamını getireceksin | |
|
| |
facu_tami Moderatör
Mesaj Sayısı : 40 Kayıt tarihi : 28/10/09 Yaş : 25 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Perş. Ekim 29, 2009 10:55 am | |
| devamını kesinlikle getirmelisin | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Perş. Ekim 29, 2009 1:44 pm | |
| ne zaman devamını getireceksin cnm | |
|
| |
Brenda(L) Süper Mod.
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Cuma Ekim 30, 2009 1:14 pm | |
| Harika,mükemmel ! | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Cuma Ekim 30, 2009 5:59 pm | |
| evet
mükemmel brenda asnicar ve adminimiz gibi
bu arada bu senaryonun devamını ne zaman getireceksin cnm | |
|
| |
*~Brendy~* Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) C.tesi Kas. 28, 2009 11:22 am | |
| Brenda'nın arkadaşları onu ziyarete gelmiştirler. Brenda:Nerdeyim ben? Andres:Hastanedesin canım. Brenda:Neden buradayım? Laura:Şey..Gece eve hırsız girdi sende hırsızla burun buruna gelince bayıldın ve kafanı sert bi şekilde yere vurdun. Brenda:Peki eve ne zaman gideceğiz? Thelma:Bir kaç saat daha dinlenmen gerekmiş ondan sonra eve gönderecekler. Brenda:Peki.. Aradan biraz zaman geçer.Andres'ler hastaneden ayrılrlar. Laura:Akşam eve gideceğiz. Brenda:Ohh.patladım burda hemen gitsek? Griselda:Tamam hazırlan yarım saat içinde çıkıyorsun. Brenda:Tamam anne Aradan 1 gün geçer herkes Brenda'larda toplanır.Ertesi gün konsere gideceklerdir.Konserde ne giyeceklerine karar verirler. Brenda:Yarın çok güzel görünmeliyiz.!!!. Laura-Thelma:Haklısın Santiago-Gaston ve Andres çok kıskanır. Santiago-Gason-Andres:Nedenmiş?? Brenda:Hiiç.Hem neden bize karışıyorsunuz? Thelma:Brenda haklı neden bize karışıyorsunuz. Laura:Yoksa bizi kıskanıyor musunuz? Gaston-Andres-Santiago:Evet sizi kıskanıyoruz. Laura-Thelma-Brenda:Bu konuyu daha önce konuşmamışmıydık? Gaston:Evet ama Andres:Biz sizi HSM yıldızlarından kıskanmıyoruz. Santiago:O konserde bir sürü erkek olacak biz sizi onlardan kıskanıyoruz. Brenda-Laura ve Thelma çok sevinir. Brenda:Biz sizden başka birini sevmiyoruz.Sevmeyeceğizde. Laura-Thel:Brenda haklı Brenda-Laura-Thelma:Biz size ilk gördüğümüzden beri aşığız. Gaston-Santiago-Andres:Bunu bilmiyorduk.Özür dileriz. Brenda-Laura-Thelma:Önemli değil (etraflarına bakınırlar)Bu arada Nicole,Eva,Brain,Rodrigo ve Pia nerde? Gaston:Ben galiba biliyorum. Brenda:Nerede. Gaston:Mutfakta..Acıkmış olmalılar. Brenda:Galiba Brenda,Laura,Thelma,Andres,Gaston ve Santiago mutfağa giderler.Nicole,Eva,Pia,Brain ve Rodrigo'yu mutfakta bulurlar | |
|
| |
brenda_gaston Co-Admin
| Konu: Geri: Las Divinas(Mükemmeller) Paz Kas. 29, 2009 1:19 pm | |
| çok ama çok güzellllllllllllllll | |
|
| |
| Las Divinas(Mükemmeller) | |
|