*~Brendy~* Admin
Mesaj Sayısı : 1724 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 29 Nerden : Ordu<3
| Konu: Zoraki Aşk C.tesi Nis. 10, 2010 9:51 pm | |
| | |
|
*~Brendy~* Admin
Mesaj Sayısı : 1724 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 29 Nerden : Ordu<3
| Konu: Geri: Zoraki Aşk Paz Nis. 11, 2010 11:51 am | |
| 1.Bölüm Futbol Sahası Sıcak bir yaz günü kilisenin yaptığı maçta Brenda seyircilere içecek dağıtıyordur.Bu seyirciler arasında Andres'te vardır. Brenda:Limonata alır mıydınız? Andres:(limonatayı alır)Teşekkür ederim Carlitos! Brenda:(sinirlenir)Hıh(Limonatayı Andres'in üstüne döker) Brenda oradan uzaklaşır. Andres:Peder o bir kız mıydı?(sinirli bir sesle) Peder:Evet.O Miligo Andres:Efendim Peder:Onun adı Brenda Milagros Andres:Peki sanırım çok kaba davrandım kıza Peder:Evet biraz öle oldu Aradan birkaç gün geçer.Brenda iş için La Soledat malikanesine gider ve kabul edilir. Thelma:Küçük beyi gördün mü Milagros? Brenda:Hayır neden? Carina:Off bi içim su maşallah Brenda:Banane ya zaten gçen günkü çocuğa sinir oldum Thelma-Carina:Hangi çocuğa Brenda:Maçta biri geldi bana Carlitos dedi. Thelme:Ne sen erkek değilsin ki sadece erkek gibi giyiniyorsun Brenda:oda bu yüzden Carlitos dedi İçeri biri girer. X:Gloria su verir misin? Brenda:(Arkasını döner)Yine mi sen senin ne işin var burda? Andres:Ben burda yaşıyorum asıl senin ne işin var? Brenda:Bende burada çalışıyorum Andres:Nese ben suyumu içip gideyim yoksa gene üstüme bişey dökecek(suyunu içer) Andres gider.Carina ve Thelma gözlerini Brenda'dan ayırmazlar. Brenda:Nee niye bana öyle bakıyorsunuz? Carina:Yoksa bira önce dediğin küçük bey mi? Brenda:Evet Thelma:Hmmm Brenda:Neyse boşverin ben hanımefendinin yemeğini vereyim Thelma:Neyse git bari Brenda hanımefendinin yanına gider. Brenda:Gelebilir miyim hanımefendi İnes:Tabiki gel Brenda Milagros Brenda:Ne okuyor sunuz? İnes:eski bir kitap Brenda:Hmm İnes:Biliyor musun benim senin yaşlarında bir torunum daha var. Brenda:Yaa peki nerde İnes:Bilmiyorum bebekken birine vermişler Brenda:Çok üzüldüm hanımefendi İnes:Üzülme canım sana üzülmek yakışmıyor. Brenda:Bence torununuzu tekrar arayın İnes:Haklısın aramalıyım Brenda:Ben şimdi gideyim sonra tekrar gelirim hanımefendi İnes:Peki Brenda gider. Thelma:Bu adresteki kurutemizlemeye gidip bayan Valeria'nın kıyafetini alır mısın? Brenda:Peki Brenda gider.Yolda yürüyordur.Yanına bir araba gelir. | |
|